Yabancı Dil Seviyenizi Öğrenin! Online Dil Testi!
About Us

Haber

Yurtdışı Yaz Okulları

Yurtdışı Yaz Okulları

Yoğun geçen okul temposunun ardından ilköğretim ve lise öğrencilerimiz yaz tatillerini verimli şekilde değerlendirebilecekleri Yaz Okulu programlarımıza katılarak hem yabancı dillerini geliştirme ve aynı zamanda da farklı ülkelerden kendi yaşıtlarıyla tanışma imkanı bulmaktadırlar.
Programın dil eğitiminin yanı sıra öğrencilerimizin kişisel gelişim açısından da önemli faydaları vardır. Özellikle ilk yurtdışı tecrübesi olan öğrencilerimizde bu program büyük heyecan yaratmaktadır. Ailesinden ilk kez ayrılma duygusu öğrencilerin kendi ayakları üzerinde durmalarını ve kendi başlarına hareket edebilmelerini sağlamaktadır. Kendi başına hareket etmeye çekinen öğrenciler için de okul gruplarımızı tavsiye edebilirim. Başlarında grup lideri olarak giden bir İngilizce öğretmenleriyle beraber 10-15 kişilik gruplar halinde hareket ederek bu şekilde yalnızlık psikolojisinden de çocuklarımızı uzak tutabiliyoruz.

Kamplarımızda seçilmiş olan hafta sayısı boyunca öğretmenlerimizle beraber Genel İngilizce dersleri, yurt ya da aile yanında tam pansiyon konaklama, havaalanı transferi, öğleden sonra aktiviteleri, günübirlik ve haftasonu gezileriyle hayatları boyunca unutamayacakları bir tecrübe edinebilmektedirler. . Yaz kamplarımızın olduğu başlıca ülkeler ve okullar aşağıdaki gibidir:

ABD: Summer Discovery, ELS, EC, Embassy Summer, St. Giles 
İngiltere: Harrow House, Studio Cambridge, Frances King, Embassy Summer, Anglo Continental
Kanada: EC, Cornerstone, St. Giles 
Almanya: DID Institute, Sprachcaffe
Fransa: Accord Language School, Azurlingua
İspanya: Enforex
İtalya: Scuola Leonardo Da Vinci
Malta: EC, Sprachcaffe

YURTDIŞI YAZ OKULU ARA