Yabancı Dil Seviyenizi Öğrenin! Online Dil Testi!
About Us

Haber

Kanada'da Yaz Okulları

Kanada'da Yaz Okulları

Kanada’da Yaz Okulu

Yaz tatilinin yaklaşmasıyla tatil planlarına yeni bir dil öğrenmeyi de eklemek isteyen öğrencilerimiz için İngilizce’yi en iyi şekilde öğrenebilecekleri ülkelerin başında Kanada’yı önerebilirim.
Öncelikle en büyük avantajı oldukça nezih ve insanların birbirine son derece saygılı olduğu bir ülke olmasıdır. Vancouver şehri defalarca dünyanın en yaşanılabilir şehri seçilmiştir ve herkes bu konuda hemfikirdir.
Yaz kamplarına en az 2 hafta olmak üzere 12 haftaya kadar katılabilirsiniz. Ancak ideali 3-4 hafta olacaktır. Program kapsamında İngilizce dil eğitimi, yurt ya da aile yanı konaklama, yeme-içme, aktiviteler, geziler ve transferler paket program ücretine dahildir.
Yaz kampları konusunda en profesyonel okullardan Cornerstone 2001 yılından bu yana bu programı sunmaktadır. 12-17 yaş arası öğrenciler dilerse aileleriyle de Family Program’a katılabilmektedir. Bu sayede aileler hem çocuklarıyla birlikte vakit geçirebilirken hem de kendileri de dil eğitimi alabilirler. Hatta istenirse aynı konaklamada bile kalınabilmektedir.
Cornerstone yaz kamplarına Temmuz ve Ağustos aylarında katılabilirsiniz. İsterseniz okulunuz kapanır kapanmaz isterseniz de ailenizle biraz zaman geçirip ardından Ağustos gibi Kanada’ya gidebilirsiniz. Program Toronto şehrinde bulunmaktadır. Eğer Vancouver ya da farklı bir şehirde bulunmak isterseniz danışmanınızla görüşüp farklı okulları da değerlendirebilirsiniz.
Okulun konaklamaları genellikle Toronto Üniversitesi’nin yurtlarında çift kişilik odalarda yer almaktadır. Aynı odada beraber kalacağınız arkadaşınız dünyanın herhangi bir ülkesinden olabilir ve bu tecrübe size hayatınız boyunca unutamayacağınız dostluklar kazandırabilir. Brezilya, Güney Kore, Japonya, Meksika, Kolombiya, Venezuela, İspanya, Rusya, Tayvan gibi ülkelerden gelen onlarca öğrenci ile dostluklar kurabilir, bu kültürleri yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz.
Toronto’da sabah alacağınız dil eğitiminin ardından katılacağınız aktivitelerden bazıları; Fransız Kanada’sına gezi, eğlence parkı, Niagara Şelaleleri’ne gezi, CN Kulesi gezisi, spor müsabakaları, Ontario Bilim Merkezi gezisi, Toronto Hayvanat Bahçesi gezisi, partilerdir.

Siz de en kısa zamanda Kanada’yı yaz planınıza ekleyin derim. Pişman olmayacağınız bir yaz geçireceğinizi size garanti ediyorum.

YURTDIŞI YAZ OKULU ARA