Yabancı Dil Seviyenizi Öğrenin! Online Dil Testi!
About Us

Haber

İspanya'da Yaz Okulları

İspanya'da Yaz Okulları

Yeni bir yıla girdiğimiz şu günlerde birçok öğrenci şimdiden yaz planını yapmaya başladı bile. Yaz için ne plan yaparsanız yapın Academix size her program için yardımcı olacaktır. Her yıl İngiltere veya Amerika’da yaz okullarını tercih eden gençler artık farklı alternatifleri de değerlendirerek unutulmaz bir yaz geçirmenin yollarını araştırıyor. Bu alternatifler arasında en çok ilgi gören ülke ise şüphesiz İspanya’dır. İklimi, denizi, yemekleri, tarihi, mimarisi, dansları, futbol aktiviteleri ve daha birçok sebepten dolayı Türk insanını her zaman kendine çekmeyi başaran bu ülkede düzenlenen yaz kamplarına Türkiye’den pek çok öğrenci katılmaktadır. Bu programlar sayesinde öğrencilerimiz muhteşem bir yaz tatili geçirmenin yanı sıra hem İspanyolcalarını geliştirmek hem de İspanyol kültürünü daha yakından tanıma fırsatı bulmaktadır.

İspanya’nın pek çok bölgesinde yaz kamplarına katılabileceğiniz okullar bulunmaktadır. Başta Barcelona, Madrid olmak üzere, Valencia, Marbella, Malaga, Salamanca, Sevilla ve Granada gibi şehirlerden birinde yaz tatilinizi İspanyolca öğrenerek geçirebilirsiniz. Dünyanın pek çok farklı ülkesinden bu programa katılmak üzere İspanya’ya gelen öğrencilerin yanı sıra belli bir yüzdeyi de İspanyol öğrenciler de oluşturmaktadır. Bu sayede muhteşem bir tecrübe edinecek ve belki de yıllar boyu sürecek dostluklar edinebileceksiniz.

Programa katılan öğrenciler 10-18 yaş arası gruplara dahil olmakta ve yanlarında bulunan gözetmen öğretmenler sayesinde Türkiye’ye dönene kadar onların güvencesi altında bulunmaktadır. Öğrencilerimiz kaldıkları süre boyunca haftada 15 saat İspanyolca dil eğitiminin yanı sıra aktivite programları ve gezilere de katılmaktadır. Özellikle kurs, konaklama, yeme-içme, aktiviteler ve transferler toplam ücrete dahil olduğu için öğrenciler yanlarında yüklü miktarlarda para taşımak zorunda da değiller. Dolayısıyla velilerin herhangi bir endişe taşımalarına gerek kalmamaktadır. Dil eğitimi saatleri, aktiviteler ve konaklamalar okullara gore değişiklik gösterebileceği için mutlaka Academix danışmanlarımızdan program ve içerik konusunda detaylı bilgi isteyiniz. Özellikle Malaga’da bulunan Colegio Maravillas yaz programları konusunda oldukça profesyonel bir okuldur. Yaz aylarında resimde gördüğünüz kolej bünyesinde yaz kamplarını düzenleyen okulda haftada 15 saat İspanyolca’nın yanı sıra voleybol, basketbol, yüzme, badminton, masa tenisi gibi spor aktiviteleri, Aqualand gezisi, teleferik turu, Malaga-Marbella gezileri, eğlence parkı, partiler, Flamenko dans dersleri ve spor turnuvaları diğer aktivitelerden sadece bazılarıdır.

Siz de unutulmaz bir yaz geçirip muhteşem dostluklar kurmak isterseniz tercihiniz neden İspanya olmasın?

YURTDIŞI YAZ OKULU ARA